NOORDMAN WIJNIMPORT B.V.

Nederland

Warehouse icon Groothandelaar

NOORDMAN WIJNIMPORT B.V.
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Bosman Family Vineyards is gelegen nabij Wellington in het wijngebied Paarl, ten noorden van Stellenbosch. Sinds 1798 worden er al door het toenmalige Lelienfontein Estate wijnen geproduceerd. Vanaf 1956 besloot de familie Bosman zich echter te richten op het enten en kweken van wijnranken en stokken. In 2007 heeft Bosman de totaal gerenoveerde wijnkelders en productiefaciliteiten weer in gebruik genomen om pure kwaliteit te produceren onder de naam Bosman Family Vineyards. Met de nieuwe wijnmaakster Corlea Fourie lijkt dit goed te lukken. Zo scoorden onlangs twee van Bosman’s wijnen (Optenhorst & Erfenis) een plek in de Top 100 South African Wines Challenge, mede beoordeeld door verschillende Masters of Wine, waaronder Tim Atkins.

Een offerte aanvragen

Nederland

De regio van Empordà ligt in het meest noordoostelijke puntje van Spanje, vlak aan de Middellandse zee. Deze relatief kleine wijnregio bezit een grote variatie aan bodemsoorten en klimaatzones. Zo vind je er niet alleen heuvels van leisteen, maar ook zanderige valleien en alluviale bodems die rijk zijn aan slib, klei en gravel. Castillo Perelada, het bekendste wijnhuis uit deze regio, heeft in de loop der tijd vijf bijzondere wijngaarden aangekocht, die speciaal zijn uitgekozen op hun specifieke karakter en bodem. De verscheidenheid aan bodemsoorten en de brede range aan druivensoorten die in de DO Empordà zijn toegestaan, bieden de mogelijkheid om een optimale blend te creëren van de beschikbare terroirs en druivensoorten.

Een offerte aanvragen

Nederland

Paulo Laureano is één van de meest toonaangevende en belangrijkste Portugese wijnmakers voor o.a. Herdade do Mouchao en Paulo Laureano vinus. Volgens Paulo heeft Alentejo de ideale wijnbouwomstandigheden qua klimaat en bodem die veelal bestaat uit graniet en leem. Paulo gebruikt enkel autochtone druivenrassen (Tinta Grossa, Alfrocheiro, Antao Vaz, Roupeiro) met unieke eigenschappen en een lange historie en traditie rond wijn. De lage rendementen en de speciale druivenrassen produceren ronde, zachte en evenwichtige wijnen die goed in de smaak vallen over de hele wereld.

Een offerte aanvragen

Nederland

Wist u dat u bij Noordman niet alleen terecht kunt voor uw wijnen? Ook voor uw kerst & relatiegeschenken bent u bij Noordman aan het juiste adres! In een gezellige sfeer stelt u samen met Pien & Monique een mooi geschenk samen om uw relaties mee te verrassen, met of zonder wijn! Benieuwd naar ons assortiment? Wij ontvangen u graag in onze showroom op Flevoweg 17 te Leiden. Onder het genot van een kop koffie of een goed glas wijn kunt u op uw gemak onze producten bekijken. Heeft u een idee voor de invulling van het pakket en staat dit niet in onze showroom? Geen probleem! Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk zorgen wij er voor dat het pakket aan al uw wensen voldoet. Wij streven ernaar om van het jaarlijkse kerstpakkettenmoment een feest te maken en zorgen ervoor dat de geschenken altijd verrassend mooi verpakt zijn. Op deze manier is het een groot plezier om te geven én te mogen ontvangen natuurlijk!

Een offerte aanvragen

Al sinds 1934 kunt u bij ons terecht voor een goed glas wijn. Wij hebben een mooie collectie wijnen van over de hele wereld, voor ieder budget en geleverd in heel Nederland. We werken al vele jaren samen met onze huizen, met enkele al meer dan 40 jaar, maar we blijven natuurlijk altijd zoeken naar nieuwe gave wijnhuizen om u en uw gasten te blijven verrassen.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Wij werken dit jaar alweer 15 jaar samen,

Wij werken dit jaar alweer 15 jaar samen,

Lancering van product ・ 1 nov 2018

Wat wij hebben geleerd in de afgelopen 15 jaar? Wij zetten de beste tips voor je op een rij om zo zorgeloos je relatiegeschenk samen te stellen Wacht niet te lang, uitzoeken kan al op een vroeg tijdstip en dan is er nog volop keus. zonde wanneer je favoriete artikel uitverkocht is of niet meer op tijd leverbaar is. Alle geschenken afleveren bij uw personeel of relaties, op 1 of meerdere adressen is een hele klus. Kies voor een partner die dit uit handen neemt. Bepaal het budget voordat u een afspraak maakt, zo kunt u meer gericht te werk gaan. Voor ieder budget is er iets moois! Keuzestress? Geen idee waar jouw relaties blij van worden? Kies voor een partner die u helpt met het samenstellen van originele & verrassende pakketten. Maak een geschenk persoonlijk. Een goede relatie is u veel waard, geef een origineel en persoonlijk geschenk wat écht leuk is om te krijgen. Dé Gouden tip maak een afspraak met Pien & Monique, dan maken we er samen een feestje van.

Domain icon Groothandelaar

NOORDMAN WIJNIMPORT B.V.

Flevoweg 17

2318 BZ Leiden - Nederland

BTW-nummer
Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    1 – 10

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1934
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Groothandelaar

Activiteiten van

  • Wijnen
  • Import-export - tussenpersonen
  • Directe verkoop
  • Thuisbezorgen
  • webwinkel
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis