Nederland
Distributeur
Nice to Meat Onder het motto 'Meat is Art! ' houden wij onze tradities in ere. Ons team van meer dan 80 medewerkers werkt met groot enthousiasme en inzet aan het bedienen van binnen- en buitenlandse klanten. Quality Label Concept Nice to Meat heeft uitsluitend eerlijk en hoogwaardig vlees in het assortiment. Het Quality Label Concept is een USP van Nice to Meat. Het werd ontwikkeld om de vaktechnische bewerking van het vlees zichtbaar te maken. Je kunt ook makkelijker zien wat je bestellen wilt. Nice To Meat heeft het gehele assortiment verdeeld in drie categorieën: Classic Label, Select Label en Gold Label. Export De culinaire top van Nederland weet zo langzamerhand gelukkig wel wat Nice to Meat te bieden heeft. In feite is de gehele horeca in ons land op de hoogte van de kwaliteit en de service van Nice to Meat. Dat er diverse vleessoorten van de hoogste kwaliteit eigenhandig geïmporteerd worden uit onder andere Australië, Nieuw-Zeeland en Amerika, is eveneens bekend. Maar wist je ook dat Nice to Meat zich ook bezighoudt met het exporteren van vers vlees en vleesproducten? Dit gebeurt onder de vlag van Nice to Meat International. Inmiddels gaan we naar 23 landen met onze gold label producten.
Frankrijk
Onze zwarte knoflookpasta kan gewoon op toast of in bereidingen worden gegeten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen is het ideaal met chocolade en citrusvruchten. Doe inspiratie op met onze receptideeën ingrediënten van knoflookpasta Biologische zwarte knoflook uit de Gers (90%) Biologische zonnebloemolie uit de Gers 10%. HOE BEWAAR JE KNOFLOOKPASTA Bewaren op kamertemperatuur, uit de buurt van licht. Sluit de pot goed af na gebruik. Eenmaal geopend, koel bewaren en binnen 6 maanden gebruiken. Houdbaarheid: 18 maanden.
Een offerte aanvragenFrankrijk
Zwarte knoflook in de vorm van een hele bol (bekend als een bol zwarte knoflook) is een goede manier om je knoflook te consumeren, omdat elk teentje zwarte knoflook beschermd blijft in zijn natuurlijke omhulsel en niets anders nodig heeft om te bewaren en te conserveren. De hele knoflookbol is de eenvoudigste, meest natuurlijke manier om zwarte knoflook te consumeren: je hebt de bol knoflook in je hand, gebruind als hij uit de stoompan komt, getransformeerd door de Maillard-reactie. Biologische zwarte knoflook kan worden gebruikt in een breed scala aan gerechten, maar het kan ook los worden gegeten. Zwarte knoflooksaus, zwarte knoflookmarinade, zwarte knoflookpuree of gewoon in zijn geheel in dunne reepjes gesneden in je pastagerechten. Zwarte knoflook past goed bij alle soorten vlees, vleeswaren, foie gras, fijne vis (tong, zeeduivel, zeebaars) en schelpdieren. Voor zoetekauwen past zwarte knoflook uitstekend bij chocolade en citrusvruchten.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers