FORM CREATIONS - WE CREATE DISPLAYS

Polen

Factory icon Fabrikant/ Producent

FORM CREATIONS
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Polen

Geverifieerd door europages

Dit metalen rek voor huisdierproducten is de perfecte oplossing voor elke dierenwinkel. Het is solide, duurzaam en eenvoudig te installeren. De plank is gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor hij zeer duurzaam is. Het is ook gepoedercoat om weerstand tegen corrosie en mechanische schade te garanderen. De plank heeft verplaatsbare planken die eenvoudig kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Hierdoor kan het worden gebruikt voor het opbergen van een breed scala aan huisdierproducten, zoals voedsel, accessoires, speelgoed en nog veel meer. Bovendien is de plank opvouwbaar, wat het opbergen en transporteren vergemakkelijkt.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

De opvouwbare snackstandaard van multiplex is de perfecte oplossing voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit, moderniteit en esthetiek. Het is gemaakt van hoogwaardig multiplex, dat duurzaam is. De plank is gemakkelijk en zonder gereedschap in te klappen en neemt weinig opbergruimte in beslag. De plank is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor deze aan elk product en interieur kan worden aangepast. Het heeft vier planken die voldoende ruimte bieden voor het tentoonstellen van een breed scala aan snacks.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Een displayplank met een interessant ontwerp, gemaakt van hoogwaardige materialen, met passie en oog voor detail. Het bestaat uit twee delen: een stabiele rechthoekige basis en een verticale behuizing met ruimte voor producten, afbeeldingen en een informatiekaart. De basis is gemaakt van MDF-plaat. Het is een solide constructie die de stabiliteit van de plank garandeert. U kunt ook een logo op de basis plaatsen. De afbeelding kan van elk materiaal worden gemaakt, zoals direct printen, PVC-plaat of acrylzak. Het bovenste deel van de plank heeft de vorm van een gebogen lijn, wat hem een ​​interessante en moderne uitstraling geeft. De buiszakken zijn gemaakt van draad. De plank is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren uit het RAL-palet. Het kan worden gebruikt om producten met cilindrische vormen weer te geven. Het is eenvoudig te installeren en garandeert een lange levensduur.

Een offerte aanvragen

Polen

Geverifieerd door europages

Een creatieve plank van multiplex die fascineert door zijn uiterlijk en functionaliteit. Deze bijzondere plank, gemaakt van natuurlijk multiplex, is de perfecte plek om uw cosmetische producten tentoon te stellen. Dankzij schuine schappen vallen producten door de zwaartekracht, waardoor ze nog beter zichtbaar en toegankelijk zijn voor klanten. De plank is ook erg esthetisch. Licht, natuurlijk multiplex wordt gecombineerd met pasteltinten en zwarte opschriften en logo’s, waardoor het een aparte en moderne uitstraling krijgt. Deze display is de perfecte manier om de aandacht van klanten te trekken en de verkoop van uw producten te verhogen.

Een offerte aanvragen
English Bekijk de 52 producten Français Bekijk de 32 producten Español Bekijk de 30 producten Italiano Bekijk de 30 producten Polski Bekijk de 30 producten Deutsch Bekijk de 28 producten

Fabrikant en distributeur van verkoopondersteuningsproducten en productpromotie - POSM (verkoopondersteunende materialen). Complete zakelijke klantenservice: voorbereiding van een persoonlijk grafisch ontwerp en technologische oplossing, productie en uitvoering, levering aan klanten in heel Europa. Allerlei soorten displays, rekken, displaystands enz. gemaakt van uiteenlopende materialen met een mooi design hebben een effectieve invloed om de zichtbaarheid van uw merk te verbeteren.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

FORM CREATIONS

Przemyslowa 69/5

39-300 Mielec - Polen

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    101 – 200
  • Verkopers
    1 – 10
  • % omzet in de export
    70%

Organisatie

  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor – Moederbedrijf
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Commerciële informatie

Verzorgingsgebieden

  • Check Circle Outline icon Internationaal

Afleverzones

Activiteiten van

  • Schappen voor winkels
  • Displays voor tentoonstellingen
  • Winkelinrichting
  • meubelen voor winkels
  • fabrikant van verkoopstandaards
  • POSM - verkooppunt materiaal
  • multiplex schermdisplay
  • make-up standaard
  • verkoopstandaard
  • acryl verkoopstandaards