België
Fabrikant/ Producent
EUROPE CHOCOLATE COMPANY (ECC NV) is een Belgische onderneming opgericht in 1993. Ze onderscheid zich als 'de vernieuwer' in het marktsegment van de industriële ingrediënten voor professionele gebruikers in de voedingsmiddelen industrie. ECC levert 'business to business' chocoladeproducten in verschillende sectoren waaronder industriële bakkerijen en patisserieën, cake bakkerijen, ijsroom fabrikanten, grootwarenhuisketens en de catering sector. ECC profileert zich sterk als co-worker voor de belangrijkste binnen- en buitenlandse chocolade producenten. ECC is eveneens een gekend en gewaardeerd leverancier van private label producten. Voedselhygiëne en voedselveiligheid staan hoog in het vaandel bij ECC nv. ECC is eveneens gecertificeerd voor de productie van BIO, NOP en Kosher parve producten.
Fabrikant/ Producent
Energieweg 5c
2390 Oostmalle - België
Frankrijk
Gebruikt als infusie in water, melk of een veganistische drank om een subtiele, vetvrije cacaosmaak te krijgen.
Een offerte aanvragenLitouwen
Cacaopoeder is een voedzaam voedingsmiddel dat tegelijkertijd calorierijk vet, rijke eiwitten en koolhydraten bevat. Cacaopoeder bevat ook een bepaalde hoeveelheid alkaloïden, theobromine en theïne. Hun functie is om bloedvaten te verwijden en de bloedsomloop te bevorderen. Cacaoproducten zijn zeer goed voor de menselijke gezondheid.
Een offerte aanvragenLitouwen
Cacaoboter is het resultaat van het persen van cacaomassa onder zeer hoge druk. Nadat de cacaoboter in vloeibare vorm is verzameld, wordt het verpakt in kartonnen dozen van 25 kg en afgekoeld om naar onze klanten te worden vervoerd. Cacaoboter blijft vast bij een temperatuur van 270C, maar begint te smelten bij 27,70C en smelt volledig bij 350C. Wanneer de cacaomassa wordt geperst, komt de cacaoboter er als eerste uit in natuurlijke staat met behoud van de volle smaak van cacao. Een verder proces wordt uitgevoerd om ontgeurde cacaoboter te verkrijgen, zodat het kan worden gebruikt bij de productie van chocolade zonder de geur en smaak van de chocolade te beïnvloeden. Cacaoboter wordt gebruikt om chocolade te maken, hetzij op zichzelf of gemengd met cacaomassa. Naast voedingsmiddelen wordt cacaoboter ook gebruikt in farmaceutische en cosmetische producten vanwege de antioxiderende eigenschappen en het smerende karakter.
Een offerte aanvragenLitouwen
Cacaopoeder is een voedzaam voedingsmiddel dat tegelijkertijd calorierijk vet, rijke eiwitten en koolhydraten bevat. Cacaopoeder bevat ook een bepaalde hoeveelheid alkaloïden, theobromine en theïne. Hun functie is om bloedvaten te verwijden en de bloedsomloop te bevorderen. Cacaoproducten zijn zeer goed voor de menselijke gezondheid.
Een offerte aanvragenMaak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers