DELTA-N BV

Nederland

Office Building Outline icon Dienstverlener

DELTA-N BV
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Altijd en overal beschikken over uw zakelijke e-mail en agenda. Dat is één van de voordelen van e-mail vanuit de Cloud. Wanneer u de overstap maakt wilt u wel gewoon door kunnen werken en ervan verzekerd zijn dat alle data, zoals e-mail, taken, agenda en contactpersonen meegenomen worden. Delta-N heeft ruime ervaring met het migreren van e-mailomgevingen naar Office 365 e-mail. Wij hanteren een vaste aanpak die u een naadloze overgang naar zorgeloos e-mailen garandeert.

Een offerte aanvragen

Nederland

Het aantal applicaties dat in een organisatie wordt gebruikt, is de laatste tien jaar enorm gestegen. Veel van deze applicaties leveren kritieke services die onmisbaar zijn voor de operatie van een bedrijf. Om de digitale ambities van de organisatie waar te blijven maken, dienen applicaties snel op de veranderende behoeften en verwachtingen te kunnen worden aangepast. Dit is vaak geen eenvoudige opdracht omdat software systemen complex kunnen zijn en soms zijn gebaseerd op oude technologie. Delta-N is gespecialiseerd in het moderniseren van applicatie-omgevingen zodat ze weer helemaal naar verwachting presteren en ook beter onderhoudbaar worden. Met het moderniseren van een business applicatie, mobiele app of web-omgeving, krijgt u niet alleen een beter presterende applicatie, er wordt ook een solide basis gebouwd voor de toekomst.

Een offerte aanvragen

Nederland

Een Moderne Werkplek zorgt ervoor dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Met elkaar op een veilige manier kunnen samenwerken en flexibel zijn in de keuze van apparaten en apps. Met gebruiksvriendelijke en innovatieve toepassingen wordt samenwerken en communiceren laagdrempelig gemaakt. De moderne cloud werkplek is een eenvoudig te beheren omgeving die altijd beschikbaar is. Door middel van intelligente beveiliging krijgt de organisatie controle over toegang en data. Het is een verantwoorde en duurzame verschuiving van uw IT landschap naar een hoger plan. Dit alles wordt gerealiseerd door middel van het brede scala aan Microsoft cloud producten en een uitvoerende rol vanuit Delta-N in de vorm van advies, adoptie en implementatie.

Een offerte aanvragen

Delta-N realiseert al sinds 1999 flexibele en doordachte IT-oplossingen voor klanten op basis van Microsoft-technologie. Wij zijn gespecialiseerd in Cloud Technologie en helpen organisaties meer te bereiken door op een verantwoorde manier de stap naar de Cloud te maken. Delta-N investeert veel in kennis van medewerkers en het toepassen van nieuwe technologie. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om Microsoft producten te vertalen naar innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van uw organisatie en u optimaal ondersteunen. Hierdoor kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en bent u klaar voor toekomstige veranderingen.

Domain icon Dienstverlener

DELTA-N BV

Laan van Waalhaven 450

2497 GR Den Haag - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    51 – 100

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    1999
  • Bedrijfsvorm
    Hoofdkantoor
  • Hoofdactiviteit
    Dienstverlener

Activiteiten van

  • Programma's - software
  • Cloud Computing
  • SOftware development
  • Scrum
  • DevOps
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis