BIZERBA NEDERLAND B.V.

Nederland

Factory icon Fabrikant/ Producent

BIZERBA NEDERLAND B.V.
Web icon

Overzicht van de productcatalogus

Nederland

Als solution provider voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie helpen wij bij procesoptimalisatie en het voorkomen van recalls. Sinds 1866 staat onze naam – als geen ander – voor efficiënte weeg-, snij- en etiketteeroplossingen. Onze producten zijn Made in Germany en ons servicenetwerk is regionaal sterk georganiseerd.

Een offerte aanvragen

Nederland

Bizerba heeft als trusted solution provider al sinds 1866 bekendheid verworven met technologische oplossingen voor wegen en snijden. Bizerba staat bekend om haar winkelweegschalen, snijmachines, checkwegers en overige toepassingen voor retail, industrie en food processing. Dat Bizerba ook etiketten en speciale labels voor eenvoudige bonprinters tot de meest ingenieuze uitprijzers en etiketteeroplossingen maakt is niet bij iedereen bekend.

Een offerte aanvragen

Nederland

Productie verandert in een Smart Factory: Machines en producten zijn digitaal gekoppeld en communiceren met elkaar. In de cloud worden installaties virtueel afgebeeld en met digitale systemen verbonden. De productie kan via een smartphone of tablet worden bestuurd. Met onze slimme oplossingen dragen wij nu al actief bij aan de manier waarop Industrie 4.0 vorm krijgt. Geef vorm aan uw eigen digitale weg naar succes. Van de slim in een netwerk opgenomen productieketen tot en met innovatieve diensten en businessmodellen.

Een offerte aanvragen

Nederland

Het is in de voedingsmiddelenindustrie een veelgebruikte term: give-away, oftewel het gratis weggeven van te veel product per verpakking door onnauwkeurig afvullen. Vaak gaat het slechts om enkele grammen, maar bij massaproductie kunnen de kosten hiervan al snel oplopen tot in de duizenden euro’s. Bedrijven die zelf produceren of producten industrieel verpakken doen er goed aan om een zo nauwkeurig mogelijke checkweger in de productielijn op te nemen om zo verspilling te voorkomen.

Een offerte aanvragen

Bizerba Nederland B.V. is trusted solution provider met weeg-, snij-, en etiketteer oplossingen voor retail en (voedingsmiddelen)industrie. Checkwegers met of zonder metaaldetector, uitprijzers, weeg- en etiketteermachines, visie inspectiesystemen zijn veelal onderdeel van een totale productielijn. Etiketten voor praktisch iedere toepassing ronden het scala aan oplossingen af. Met efficiënte industry 4.0 oplossingen veranderen producties in smart factories. Bizerba helpt actief met het voorkomen van recalls en biedt oplossingen voor procesoptimalisatie. BRAIN2 industrie software kent verschillende modules die voorzien in monitoring en inzicht in (deel)processen. Het moederbedrijf bestaat al sinds 1866 en zetelt in Duitsland. Bizerba Nederland B.V. is sinds 2003 een zelfstandige dochteronderneming. Vanuit het kantoor in Enschede wordt een landelijk team van service technici aangestuurd. Zo is er altijd een monteur bij u om de hoek. Daarnaast worden vanuit Enschede ondersteunende diensten geboden, zoals service, administratie en logistiek. De juiste oplossing is maatwerk en volledig afhankelijk van de situatie. Vraag altijd om een geheel vrijblijvend gesprek meet een van onze adviseurs.

Nieuwe actuele feiten van het bedrijf

Daily Fresh Food Geleen over volautomatisch schuin snijden

Daily Fresh Food Geleen over volautomatisch schuin snijden

Nieuwe klantreferentie ・ 19 dec 2018 meer informatie Open In New icon

Onlangs bezocht Bizerba Daily Fresh Food Geleen en maakte een video over de recent geleverde VSI, de volautomatische schuin snijmachine van Bizerba.

Documenten

Domain icon Fabrikant/ Producent

BIZERBA NEDERLAND B.V.

Het Lentfert 38

7547 SR Enschede - Nederland

Contacteren

Bedrijfsinfo

Belangrijke cijfers

  • Bezetting
    11 – 50

Organisatie

  • Jaar van oprichting
    2003
  • Bedrijfsvorm
    Dochtermaatschappij
  • Hoofdactiviteit
    Fabrikant/ Producent

Activiteiten van

  • Weeg- en doseerapparatuur
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis